«Έφυγε» ο γνωστός έμπορος αυτοκινήτων Τάκης Τσάμης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 09:00 «Έφυγε» ο γνωστός έμπορος αυτοκινήτων Τάκης Τσάμης

Πένθος στη Λαμία για τον αδόκητο χαμό του αγαπητού επαγγελματία σε ηλικία 58 ετών…

Ένας από τους παλαιότερους επαγγελματίες της Λαμίας, ο Παναγιώτης (Τάκης) Τσάμης «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Το όνομά του συνώνυμο με την εμπορία και εισαγωγή αυτοκινήτων, διατηρούσε την ίδια επιχείρηση στην περιοχή της Έκθεσης, για 33 ολόκληρα χρόνια.

Αγαπητός επαγγελματίας και καλός οικογενειάρχης, δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια με την αγαπημένη του σύζυγο Κωνσταντία (Ντίνα) με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, τον Φώτη, το Θανάση και την Παρασκευή, ενώ ευτύχησε να δει και δύο εγγονάκια τα οποία επίσης λάτρευε.

Η κηδεία του Τάκη Τσάμη θα γίνει τη Μεγάλη Παρασκευή (03/05/2024) στις 11:00' το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στο Κόμμα.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό Παράδεισο φίλε Τάκη!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση