Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό έξω από τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 08:53 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό έξω από τη Λαμία (φωτογραφία αρχείου)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 07:30 έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 19:30, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης από το 205ο χλμ. έως και το 202ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, καθώς επίσης θα αποκλειστεί και ο χώρος στάθμευσης στο 205ο χλμ. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπράλου, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, θα ισχύσουν:

  • Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Μπράλου, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλης σήμανσης για έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο, μέσω του πλησιέστερου προηγούμενου κόμβου και χρήση εναλλακτικής διαδρομής.
  • Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν από τον Α/Κ Μπράλου θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλης σήμανσης για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο, με χρήση εναλλακτικής διαδρομής μέσω του πλησιέστερου επόμενου κόμβου.

Σημειώνεται ότι, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν ισχύ καθ’ όλο το 24ώρο.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση