Θέση ΠΕ Παιδαγωγών στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 10:13 Θέση ΠΕ Παιδαγωγών στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Για τη στελέχωση των ενταγμένων στη Δράση ΚΔΑΠ του δήμου…

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της χρονικής περιόδου 2023-2024, ανακοίνωσε ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Η θέση είναι ΠΕ Παιδαγωγών και η διάρκεια της σύμβασης είναι από την υπογραφή της μέχρι 31-08-2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης. (μερική απασχόληση 4 ωρών).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Κηφισού 30, Κάτω Τιθορέα, Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35015, υπόψιν κου Παπαγεωργίου Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 22343 50316).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή ανάρτησή της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας καθώς και στο διαδικτυακό του τόπο (www.dimos-amfiklias-elatias.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση