Δήμος Δομοκού: Μέχρι 31 Μαΐου οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 22:28 Δήμος Δομοκού: Μέχρι 31 Μαΐου οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

Τα δικαιολογητικά…

Ο Δήμος Δομοκού γνωστοποιεί στους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, ότι οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται στους παιδικούς σταθμούς, μέχρι 31 Μαΐου 2024 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00π.μ – 13:00μ.μ.)

Για την εγγραφή παιδιών απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

α) Αίτηση με συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού.

β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, και όπου αυτό δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, ή/και ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης.

γ) Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους, και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αιτούσας/του αιτούντος ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού).

δ) Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ, του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.

ε) Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο, καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης, αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης Mantoux, όπως κάθε φορά προβλέπεται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

στ) Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος των γονέων.

ζ) Κάθε άλλο δικαιολογητικό που το Δημοτικό Συμβούλιο θεωρεί απαραίτητο. (παρ. 4 άρθρο 3 ΚΥΑ 41087/29.11.2017 (ΦΕΚ 4249/05.12.2017 τεύχος Β’)

Για την επανεγγραφή παιδιών απαιτούνται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά εκτός της ληξιαρχικής πράξης γέννησης ή πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

Πληροφορίες:

1. Παιδικός Σταθμός Δήμου Δομοκού (Τρίγκα Κωνσταντίνα, τηλ. 2232022360)

2. Παιδικός Σταθμός Νέου Μοναστηριού (Μπίμπου Βασιλική, τηλ. 2232071288)*

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση