Άγρια δολοφονία πίσω από το θάνατο 63χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 08:02 Άγρια δολοφονία πίσω από το θάνατο 63χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ληστές την τραυμάτισαν θανάσιμα με πέντε μαχαιριές στον αυχένα!...

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο για τον τρόπο που βρήκε το θάνατο , η 63χρονη Μαρίς Δασκαλόπουλου σύζυγος του αείμνηστου συνταξιούχου αστυνομικού Θόδωρου Δασκαλόπουλου, που βρέθηκε νεκρή μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 10 Μαΐου μέσα στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας.

Οι μαρτυρίες της κόρης της ότι από το σπίτι έλειπαν χρήματα (7.000 ευρώ), καθώς και κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, οδήγησαν τους αστυνομικούς ότι μπορεί να έπεσε θύμα ληστείας και να τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση που μπορεί να προκάλεσαν οι δράστες ή από μόνη της καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Η ιατροδικαστική εξέταση όμως έδειξε άγρια δολοφονία, καθώς η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα (πέντε συνολικά) στον αυχένα από μαχαίρι.

Την 63χρονη γυναίκα σημειώνουμε ότι είχε εντοπίσει η 36χρονη γυναίκα που τη φρόντιζε, καθώς απουσίαζε η κόρη της.

Δείτε και το ρεπορτάζ από το Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση