Σεμινάρια πρώτων βοηθειών και τριμαρίσματος πανιών από τον Ναυτικό Όμιλο Ραχών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 15:23 Σεμινάρια πρώτων βοηθειών και τριμαρίσματος πανιών από τον Ναυτικό Όμιλο Ραχών

Θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαΐου, στο κτήριο του Ο.Σ.Κ., στη Στυλίδα.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ραχών σας προσκαλούν να συμμετέχετε στις διήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Ραχών.

Πρόκειται για:

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών, που θα λάβει μέρος την Παρασκευή 17/05/2024 στις 18:00, στο κτήριο του Ο.Σ.Κ. στη Στυλίδα Φθιώτιδος.

Οι πρώτες βοήθειες είναι ένα σημαντικό κομμάτι που οφείλει να γνωρίζει ένας ιστιοπλόος, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές, διότι κανένας από το πλήρωμα του σκάφους δεν γνώριζε πρώτες βοήθειες. Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να διδάξει τις βασικές πρώτες βοήθειες και την χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

► Σεμινάριο για την Τέχνη του τριμαρίσματος των πανιών, από τον Γ. Κακίτση, που θα λάβει μέρος το Σάββατο 18/05/2024 στις 18:00, στο κτήριο του Ο.Σ.Κ. στη Στυλίδα Φθιώτιδος.

Ο κύριος Κακίτσης είναι ένας από τους πιο γνωστούς και έμπειρους ιστιοπλόους της επικράτειας, με τεράστια εμπειρία στο τριμάρισμα των πανιών καθώς έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλούς αγώνες ιστιοπλοΐας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ραχών είναι ένας οργανισμός που υπάρχει από το 1984.

Από τότε μέχρι και σήμερα πραγματοποιούνται μαθήματα ιστιοπλοίας μαθαίνοντας, τόσο στα μικρά παιδιά όσο και στους μεγάλους, να αγαπάνε και να σέβονται την θάλασσα αλλά και να ταξιδεύουν με ασφάλεια μέσω αυτής.

Δείτε τις εκδηλώσεις στο Facebook:

Σελίδα facebook: Ναυτικός Όμιλος Ραχών (Ν.Ο.Ρ.)
Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση