Τραυματισμός γυναίκας από πτώση στο κέντρο της Λαμίας - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 14:37 Τραυματισμός γυναίκας από πτώση στο κέντρο της Λαμίας - Δείτε εικόνες

Το ασθενοφόρο κατάφερε να προσεγγίσει με δυσκολία, εξαιτίας του μποτιλιαρίσματος…

Ατύχημα για ηλικιωμένη γυναίκα το μεσημέρι της Πέμπτης (16/5) στο κέντρο της Λαμίας, στην πλατεία Πάρκου.

Η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο στο ύψος της διάβασης πεζών στην νότια είσοδο της πλατείας, πάνω από το τρίγωνο, όταν γλίστρησε εξαιτίας του ψιλόβροχου και βρέθηκε στο έδαφος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, η γυναίκα μόλις είχε αναρρώσει από επέμβαση στο ισχίο και η συγκεκριμένη πτώση την ξαναστέλνει στο Νοσοκομείο. Αμέσως οι δικοί της άνθρωποι, περαστικοί αλλά και από διπλανές επιχειρήσεις, έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ τη σήκωσαν και από το δρόμο δίνοντας της μια καρέκλα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το ασθενοφόρο χρειάστηκε να προσεγγίσει το σημείο με την όπισθεν και ενώ βρισκόταν μόλις στην άλλη πλευρά της πλατείας, εξαιτίας του μποτιλιαρίσματος. Υπήρξαν μάλιστα οδηγοί που με τη συμπεριφορά τους δυσκόλεψαν την κατάσταση.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση