Στελέχη της Νέας Αριστεράς στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 15:41 Στελέχη της Νέας Αριστεράς στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν στελέχη της Νέας Αριστεράς, στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών ενόψει των ευροεκλογών.

Στη Λαμία και στη Μακρακώμη, βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 τέσσερις υποψήφιοι ευρωβουλευτές ο Δημήτρης Καραμέρης, Εργαζόμενος στη ΛΑΡΚΟ, Κωστής Καρπόζηλος, ιστορικός, Έλενα –Όλγα Χρηστίδη Ψυχολόγος, Ακτιβίστρια ΛΟΑΤΚΙ+ και η Αναστασία (Νατάσσα) Ρωμανού, Ερευνήτρια της ΝΑΣΑ, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης.

Μετά την επίσκεψή τους στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλαδας, όπου είχαν συνάντηση και συζήτηση με το Δ.Σ του συλλόγου και τους υπαλλήλους, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση