Έλεγχοι για την πιστοποίηση καταλληλόλητας των παιδικών χαρών στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 08:10 Έλεγχοι για την πιστοποίηση καταλληλόλητας των παιδικών χαρών στο Δήμο Λαμιέων

Πρώτα η ασφάλεια όλων των παιδιών...

Στην καταγραφή των προβλημάτων προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλόλητα και η δυνατότητα πιστοποίησης των παιδικών χαρών στο Δήμο Λαμιέων, προχωρά εξειδικευμένο συνεργείο με εκτεταμένους ελέγχους στον εξοπλισμό αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο.

Οι απαιτήσεις που προβλέπονται από την υφιστάμενη νομοθεσία δεν επιτρέπουν καμία απόκλιση στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά σχετικά με τη ασφάλεια των παιδικών χαρών, όπου και θα συνταχθούν οι απαραίτητοι φάκελοι για την τελική αδειοδότησή τους.

Όπως έχει επισημανθεί από το Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κώστα Σταυρογιάννη, η Δημοτική Αρχή δε διαπραγματεύεται επ’ ουδενί τη σωματική ακεραιότητα και την ασφάλεια όλων των παιδιών στις παιδικές χαρές και εντατικοποιεί τις διαδικασίες προκειμένου να αποδοθούν προς χρήση στους μικρούς μας δημότες το συντομότερο δυνατόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση