Εκλογές ΤΕΕ: Επισκέψεις του συνδυασμού Α.Κ.ΜΗ σε τοπικούς φορείς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 08:19 Εκλογές ΤΕΕ: Επισκέψεις του συνδυασμού Α.Κ.ΜΗ σε τοπικούς φορείς (φώτο: Βασίλης Τσώμος - Κων/νος Κολιόπουλος)

 

Συνεχίζουν τις επαφές με τους συναδέλφους μηχανικούς οι υποψήφιοι του Συνδυασμού Α.Κ.ΜΗ, εν όψει των εκλογών της Κυριακής (19/5) στο ΤΕΕ.

Την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Μαΐου, ο Συνδυασμός  Α.Κ.ΜΗ, που θα συμμετέχει στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) - Τμήμα Ανατολικής Στερεάς στις 19 Μαΐου, πραγματοποίησε επίσκεψη σε τοπικούς φορείς.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού, που εκπροσωπείται από τον κ. Βασίλη Τσώμο, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συναδέλφους και συναδέλφισσές τους για θέματα που αφορούν τον κλάδο των μηχανικών καθώς και να παρουσιάσουν το πρόγραμμα και τις προτάσεις τους.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων, στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Λαμιέων, στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη ΔΕΥΑ Λαμίας, στην Αναπτυξιακή Διαχειριστική (ΑΝ.ΔΙΑ) Στερεάς Ελλάδας, στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) καθώς και σε τοπικές επιχειρήσεις.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, οι εκπρόσωποι όλων των φορέων, υποδέχτηκαν τα μέλη του υποψήφιου συνδυασμού από την πλευρά των οποίων δόθηκε η υπόσχεση για την υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσής τους για ένα σύγχρονο και ανοιχτό Περιφερειακό Τμήμα Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Δείτε φωτογραφίες από κάποες επισκέψεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση