Σήμερα η 2η Ημερίδα Μαθηματικών από το αντίστοιχο Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 09:30 Σήμερα η 2η Ημερίδα Μαθηματικών από το αντίστοιχο Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στο Αμφιθέατρο της Ακαδημαϊκής Βιβλιοθήκης​ (πρώην ΤΕΙ)...

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει την 2η Ημερίδα Μαθηματικών, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 με διαλέξεις από διακεκριμένους  επιστήμονες.

Η επιστημονική εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο της Ακαδημαϊκής Βιβλιοθήκης του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία, στο Κτιριακό Συγκρότημα Άμπλιανης (3ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας Αθηνών).

Οι διαλέξεις σκοπεύουν σε μια εισαγωγή σε σύγχρονες ερευνητικές κατευθύνσεις των Μαθηματικών και  παρουσίαση σχετικών αποτελεσμάτων. Στόχος αυτής της ημερίδας (και των επόμενων που θα  ακολουθήσουν) αποτελεί και η γνωριμία των προπτυχιακών φοιτητριών και φοιτητών με αυτές τις  ερευνητικές περιοχές και κατευθύνσεις των Μαθηματικών Επιστημών και η ενθάρρυνσή τους για την  περαιτέρω ενασχόλησή τους.

Ομιλητές της ημερίδας είναι οι:

Σταύρος Βακερούδης, Τμήμα Στατιστικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 ∙Βασίλειος Δρακόπουλος, Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, Πανεπιστήμιο  Θεσσαλίας

Αριστείδης Κοντογεώργης, Τμήμα Μαθηματικών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  Αθηνών

Ευριπίδης Μάρκου, Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, Πανεπιστήμιο  Θεσσαλίας

Παντελεήμων Μπάγκος, Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, Πανεπιστήμιο  Θεσσαλίας

Ιωάννης Στρατής, Τμήμα Μαθηματικών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση