Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 13:32 Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη στα Υπουργεία, στην Αθήνα…

Νέα παράσταση διαμαρτυρίας στα αρμόδια Υπουργεία θα πραγματοποιήσουν την προσεχή Τρίτη 21 Μαΐου 2024, οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ.

Ο λόγος είναι οι τελευταίες εξελίξεις με τη μη ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στην εργολαβία. Όπως σημειώνουν οι συγκεκριμένοι ειδικευμένοι εργάτες είναι σημαντικοί σε εγκαταστάσεις που απαιτούν συντήρηση, χειρισμό και φύλαξη λόγω επικινδυνότητας. Ετοίμασαν και μάλιστα φάκελο με τις «εκθέσεις συνεπειών και επικινδυνότητας από την απομάκρυνση των ειδικευμένων εργαζομένων από τις εγκαταστάσεις τις ΛΑΡΚΟ», που έχει σταλεί σε όλους τους εμπλεκόμενους, μεταξύ των οποίων και ο Πρωθυπουργός.

Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για αντιφάσεις στις δηλώσεις των αξιωματούχων σχετικά με τη διατήρηση της κατάστασης μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 18 Ιουνίου. Ωστόσο για «τυπικές τεχνοκρατικές διαδικασίες που εύκολα λύνονται», όπως αναφέρουν απέλυσαν τους συναδέλφους τους.

Επειδή τα αρμόδια Υπουργεία δεν έχουν απαντήσει στις οχλήσεις τους, θα προβούν σε παραστάσεις διαμαρτυρίας αρχής γενομένης από την Τρίτη. Μάλιστα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 07:30’ το πρωί από την πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση