Ανθήλη: «Σήκωσαν» ολόκληρο φράκτη - Συνεχίζεται το πάρτυ με τη ρευματοκλοπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 08:00 Ανθήλη: «Σήκωσαν» ολόκληρο φράκτη - Συνεχίζεται το πάρτυ με τη ρευματοκλοπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτοψία Παπαϊωάννου στον οικισμό των Ρομά όπου παραμένει «στο κόκκινο» η παραβατικότητα…

Στον οικισμό των Ρομά στην Ανθήλη, όπου η παραβατικότητα έχει «χτυπήσει κόκκινο», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/5) ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Αφορμή στάθηκε μία ακόμη διακεκριμένη κλοπή, που έχει εξαγριώσει τους κατοίκους της περιοχής, τη στιγμή που η ρευματοκλοπή καλά κρατεί!

Συγκεκριμένα το προηγούμενο 24ωρο, Ρομά «σήκωσαν» ολόκληρο συρμάτινο φράχτη που είχε τοποθετήσει πρόσφατα επαγγελματίας κάτοικος του χωριού, προκαλώντας ζημιά άνω των 1.000 ευρώ. Συγχρόνως άλλος κάτοικος καταγγέλλει την κλοπή 10 ζώων αλλά και άλλες παραβατικές συμπεριφορές, που προκαλούν τους νομοταγείς πολίτες.

Ο κ. Παπαϊωάννου, που συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μάριο Μπούτση, άκουσε με προσοχή τους κατοίκους του χωριού, αλλά και οικογένειες Ρομά που συμβιώνουν αρμονικά με τους ντόπιους, όντας και κείνοι βιοπαλαιστές με παιδιά και εγγόνια. Μάλιστα και οι ίδιοι θέλουν να απομακρυνθούν από την περιοχή οι παραβατικοί Ρομά, προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν χωρίς προβλήματα με τους ντόπιους, αλλά και να διεκδικήσουν τα ανταποδοτικά οφέλη όσων πληρώνουν (δρόμοι, καθαριότητα κλπ).

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά, ότι δε θα ανεχτεί άλλο την παραβατικότητα και θα προστατέψει με όλους τους τρόπους τους δημότες και φυσικά τους Ρομά που διαβιώνουν με τους όρους του κράτους και τους νόμους. «Για τους άλλους ας ασχοληθούν οι δικαστικές αρχές και να τους στείλουν εκεί που πρέπει», επανέλαβε ο κ. Παπαϊωάννου που έκανε λόγο για χαμένα προγράμματα και ευκαιρίες που θα βοηθούσαν κι αυτούς τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερα και να ενταχθούν πιο εύκολα στον κοινωνικό ιστό.

Να σημειώσουμε ότι για 4η φορά μέσα σε ένα μήνα γινόμαστε μάρτυρες ρευματοκλοπής, με επικίνδυνα και γυμνά καλώδια που είναι εκτεθειμένα στους δρόμους και τα κτήματα! «Συνεχώς κάνω καταγγελίες στο ΔΕΔΔΗΕ. Θα έρθουν θα τα κατεβάσουν και την άλλη μέρα πάλι από την αρχή…», τονίζει ο κ. Μπούτσης, που έδειξε στην κάμερα τους τρόπους με τους οποίους οι Ρομά κλέβουν το ρεύμα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες με τα "σύνεργα" για τη ρευματοκλοπή:

"Αποκαλύπτοντας" τα καλώδια τα οποία είναι δίασπαρτα μέσα στους δρόμους και τους αγρούς:

Ακόμη και εγκαταλελειμμένα ΙΧ πλησίον του υποσταθμού από τον οποίο κλέβουν ρεύμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση