Βαρύ πένθος στη Δυτική Φθιώτιδα για το θάνατο πολύτεκνου πατέρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 10:17 Βαρύ πένθος στη Δυτική Φθιώτιδα για το θάνατο πολύτεκνου πατέρα

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, ο Γιάννης Καραμέρης, πολύτεκνος πατέρας πέντε (5) παιδιών από τη Σπερχειάδα.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα τα ξημερώματα της Κυριακής, πιθανότατα από ανακοπή και η είδηση σκόρπισε τη θλίψη σε όλο το Δήμο Μακρακώμης.

Άνθρωπος αγαπητός, ένας αγωνιστής της ζωής και βαθιά θρησκευόμενος, όπως τον περιγράφουν φίλοι και γνωστοί.

Μάλιστα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Μακρακώμης, Κώστας Καραγιάννης, τον είχε επιλέξει να συμπορευτούν στην Κοινότητα Σπερχειάδας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο ίδιος τον αποχαιρετά με το παρακάτω μήνυμα:

"Με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε σήμερα τον Γιάννη Καραμέρη που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς.
Ο Γιάννης, πολύτεκνος πατέρας, αγωνιστής της ζωής και άνθρωπος του καθημερινού μόχθου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Σπερχειάδας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει."

Η κηδεία του Γιάννη Καραμέρη θα γίνει σήμερα Δευτέρα (20/05/24) στις 4:00' το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στη Σπερχειάδα.
Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση