ΤΕΕ-Ανατολική Στερεάς: Πρώτος ο συνδυασμός «Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς - ΔΚΜ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 08:50 ΤΕΕ-Ανατολική Στερεάς: Πρώτος ο συνδυασμός «Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς - ΔΚΜ»

Η ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών…

Ο συνδυασμός «Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών», επικράτησε στις χθεσινές εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας του Τμήματος Ανατολικής Στερεάς.

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα, συγκέντρωσε ποσοστό 58,11% έναντι 36,06% του συνδυασμού «Ανοιχτή Κίνηση Μηχανικών - Α.Κ.ΜΗ.» και 5,83% της Πανεπιστημονικής Κίνησης.

Οι εκπρόσωποι του «Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών», Αργυρίου Γεώργιος και Χασιώτης Δημήτριος, έδωσαν στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση:

«Στις εκλογές της 19 Μαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας,  επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η υπεροχή και το αδιαμφισβήτητο προβάδισμα της παράταξής μας.

Ο συνδυασμός «Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς - ΔΚΜ» στην  Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος εξασφάλισε εκ νέου μία ισχυρή  αυτοδυναμία, συγκεντρώνοντας ποσοστό 58,11%.

Την επόμενη ημέρα το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και οι μηχανικοί θα  συνεχίσουμε μαζί με σοβαρότητα, συνέπεια, αποφασιστικότητα και  αποτελεσματικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο συνδυασμό μας, τους  συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους μαζικά  προσήλθαν στις κάλπες, σημειώνοντας σημαντική αύξηση στο ποσοστό  συμμετοχής».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση