Λαμία: Περιοριστικοί όροι στο ζευγάρι που συνελήφθη με πολεμικό όπλο και ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 08:48 Λαμία: Περιοριστικοί όροι στο ζευγάρι που συνελήφθη με πολεμικό όπλο και ναρκωτικά

Είχαν κατασχεθεί επίσης μαχαίρια, φυσίγγια αλλά και τα οχήματα με τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους...

Ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους, δύο (2) φορές το μήνα, αφέθηκαν μετά την απολογία τους σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, το ζευγάρι που συνελήφθη την Πέμπτη (16-05-2024) το απόγευμα σε περιοχή της Λαμίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Το ζευγάρι, ένας 60χρονος Λαμιώτης και η 59χρονη αλλοδαπή σύντροφός του, είχαν στην κατοχή τους δενδρύλλια κάνναβης και ακατέργαστη κάνναβη, αλλά και διάφορα όπλα εκ των οποίων το ένα πολεμικό (διαβάστε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με το συνήγορό τους, Δημήτρη Κρούπη, «κατά τη διαδικασία ενώπιον του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Λαμίας, προσκομίσαμε κυρίως δημόσια έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν, ισχυρισμούς οι οποίοι έγιναν δεκτοί με αποτέλεσμα να μας επιβληθούν περιοριστικοί όροι. Η δικονομική πορεία της υπόθεσης πιστεύω ότι θα μεταβληθεί από την κακουργηματική μορφή σε πλημμεληματική».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση