Επιτυχημένη η εσπερίδα της ΕΣΠΕΕΦ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 18:08 Επιτυχημένη η εσπερίδα της ΕΣΠΕΕΦ

Αναπτύχθηκαν θέματα συνταξιοδοτικά, μέριμνας προσωπικού και σταδιοδρομίας…

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου, στο Εργατικό Κέντρο στη Λαμία, η Εσπερίδα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Η Εσπερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς  Ελλάδας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας (ΟΠΑΣΤΕ) και με την  συνδρομή των άλλων δυο Ενώσεων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Στερεάς  Ελλάδας, την Ένωση Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και την Ένωση Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Τα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν, σχετικά με τα συνταξιοδοτικά, θέματα μέριμνας  προσωπικού και θέματα σταδιοδρομίας που αφορούν το σύνολο του προσωπικού των  Ενόπλων Δυνάμεων. «Τα θέματα ανέπτυξαν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), οι οποίοι με χαρά αποδέχτηκαν την πρόσκληση της  Ένωσης μας και ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας , ενημερώνοντας τους συναδέρφους μας  με σαφήνεια και εμπεριστατωμένα για όλα αυτά τα θέματα», αναφέρει σε δελτίο τύπου η ΕΣΠΕΕΦ.

Στην Εσπερίδα της Ένωσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, της Περιφέρειας, του Δήμου, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος και εκπρόσωποι  συνδικαλιστικών φορέων εν ενεργεία και εν αποστρατεία ενστόλων, οι οποίοι τίμησαν την  εκδήλωση με την παρουσία τους.

«Η Εσπερίδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλιου  της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας ευχαριστούμε θερμά τους  ομιλητές μας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την πολύτιμη βοήθεια στην συνδιοργάνωση της Εσπερίδα μας και επιφυλασσόμαστε στο μέλλον για την διοργάνωση και άλλων τέτοιων δράσεων», καταλήγει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση