Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών υποδέχτηκε ο Ηλίας Κυρμανίδης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 12:55 Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών υποδέχτηκε ο Ηλίας Κυρμανίδης

Συζητήθηκαν οι μεγάλες επενδύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι δυνατότητες χρηματοδότησης μεγάλων έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος…

Το Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Ηλία Κυρμανίδη, επισκέφτηκε στο γραφείο του στην έδρα του Δήμου, τη Δευτέρα 20 Μαΐου ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης.

Οι δύο άνδρες παρουσία των συνεργατών του Δημάρχου, συζήτησαν για υποδομές που έχει ανάγκη ο τόπος και για τις δυο μεγάλες τουριστικές επενδύσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Παπαθανάσης, που γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή, στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών για την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων.

Ο κ. Κυρμανίδης χαρακτήρισε τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών «κλειδοκράτορα» των πιο σημαντικών χρηματοδοτικών εργαλείων σε ότι αφορά στις Δημόσιες Επενδύσεις και προσμένει τη συμβολή του στην εξασφάλιση σημαντικών έργων υποδομής. «Οι καιροί δεν περιμένουν» Γι αυτό τρέχουμε, ώστε να είμαστε ένα βήμα μπροστά και να πάμε το Δήμο μας Ξανά Ψηλά!», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση