Αύριο η κηδεία του αδικοχαμένου Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 17:01 Αύριο η κηδεία του αδικοχαμένου Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θρήνος σε Βόρεια Εύβοια και Σκιάθο…

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Γιάννη Κατούνη που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο με τη μηχανή του, το βράδυ της Κυριακής στη Σκιάθο, θα πουν αύριο Τετάρτη 22  Μαΐου, στις 11:00’ το πρωί συγγενείς και φίλοι, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, στην Ιστιαία.

Συντετριμμένος ο πατέρας του Νίκος αποχαιρετά τον μονάκριβο του, με λόγια που προκαλούν ρίγη συγκίνησης:

«Πως μπορώ να έχω άλλα λόγια, αλλά δάκρυα κι άλλη ψυχή πλέον!!!

Ο γιός μου!!!

Η άλλη μισή ζωή μου!!!

Ένας τόσο πολύ αγαπητός, τόσο ενεργός νέος άνθρωπος!!!

Ο μονάκριβος, ο μοναδικός μου Γιάννης, δεν θα είναι πια μαζί μας πλέον!!!

Μετά από ένα μοιραίο τροχαίο στη Σκιάθο, η ζωή του τελείωσε!!!

Τα τελευταία λόγια που μου είπε, λίγο πριν γίνει το κακό ήταν "Ναι Πατέρα..."!!!

Πάντα ευγενικά και όμορφα!!!

Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, δεν έχω πια άλλα λόγια, δεν έχω τώρα ψυχή!!!».

Το άτυχο παληκάρι κατέληξε κατά την αεροδιακομιδή του από το νησί των Σποράδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο με τη μηχανή του, στην διασταύρωση της περιφερειακής οδού με το Αεροδρόμιο Σκιάθου.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, η μηχανή εξετράπη της πορείας της και ο 40χρονος φέρεται να χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Από το Κέντρο Υγείας του νησιού αξιολογήθηκε άμεσα η διακομιδή του σε μεγάλο Νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Κατούνης εργαζόταν στην Dolphins of Greece του Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου  Σκιάθου Αλέξανδρου Ευσταθίου και είχε κερδίσει την τοπική κοινωνία με την ευγένειά του και την εν γένει συμπεριφορά του. Η είδηση του θανάτου του πραγματικά προκάλεσε σοκ στο νησί και φυσικά στον τόπο καταγωγής του στη Ιστιαία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση