Στην Κύμη η συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 19:36 Στην Κύμη η συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν όλους τους Δήμους της Περιφέρειας…

Στην Κύμη πραγματοποιήθηκε η 7η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, το Σάββατο 18 Μαΐου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου, Νίκου Μπαράκου.

Συζητήθηκαν θέματα όπως η ανάγκη αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Εύβοιας και της αξιοποίησης του λιμένα Κύμης, η κατασκευή του φράγματος στα Μανίκια, η διαχείριση των απορριμμάτων, ο χωροταξικός σχεδιασμός για τις ανεμογεννήτριες, η υποστελέχωση των Δήμων, η κατάργηση των σχολικών επιτροπών, η ανάγκη χρηματοδότησης για δημοτικές ενεργειακές κοινότητες και η ανάγκη αναβάθμισης της επιχειρησιακής ικανότητας των Δήμων σε θέματα πολιτικής προστασίας.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου, κ. Σεραφείμ, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, οι Βουλευτές Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη και Κατερίνα Καζάνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδίτης, μέλη του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση