Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων την Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 12:06 Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων την Παρασκευή

Θα πραγματοποιηθεί και η 2η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας διμήνου…

Η 8η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στη 1:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος της Δημοτικής Ενότητας Μώλου (Εθνικής Αντίστασης 5), σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου του Κωνσταντίνου Κεφάλα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

1. Τροποποίηση και συμπλήρωση της με αριθμ. 2/15/2024 απόφασης τον Δημοτικού Συμβουλίου περί συγκρότησης επιτροπής εκτίμησης εκποιούμενων ακινήτων, σε Συγκρότηση επιτροπής εκτίμησης και καθορισμού τιμήματος καθώς και παράδοσης -παραλαβής εκποιούμενων, αγοραζόμενων, εκμισθωμένων , μισθωμένων κινητών και ακινήτων για το έτος 2024

Εισηγητής: Ηλίας Γ. Κυρμανίδης, Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

ΘΕΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

2. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) Φωτοβολταϊκού (Φ/Β) σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 210 ΜW με ενσωματωμένη διάταξη αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, της «ΙΕΟΝ1ε 1 ΜΙΚΕ» στη θέση «ΚΑΣΤΑΝΟΡΕΜΑ» τον Δήμου Καμένων Βούρλων στο Ν. Φθιώτιδας (ΠΕΤ: 2312003912)»

Εισηγητής: Ηλίας Γ. Κυρμανίδης, Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

ΘΕΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

3. Έγκριση Γενικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξ αιτίας δασικών πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ 2» (5η έκδοση)

Εισηγητής: Ηλίας Γ. Κυρμανίδης, Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

Θα ακολουθήσει στις 2:00’ το μεσημέρι στον ίδιο χώρο, η 2η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής.

Και οι δύο συνεδριάσει θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι τον Δήμου Καμένων Βούρλων στο YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση