Συλλήψεις για εγκληματική ομάδα που είχε ρημάξει τα σπίτια στη Λιβαδειά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 12:25 Συλλήψεις για εγκληματική ομάδα που είχε ρημάξει τα σπίτια στη Λιβαδειά

Πέντε άτομα στη δικογραφία, εκ των οποίων το ένα έχει ήδη προφυλακιστεί για άλλα αδικήματα….

Στην αποδόμηση 5μελούς - τουλάχιστον - εγκληματικής ομάδας που είχε διαπράξει εφτά κλοπές διαρρήξεις σε σπίτια την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 το πρωί, συνελήφθησαν δύο νεαροί, ενώ το πρωί της επομένης εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας ακόμη.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, συμπεριλαμβάνονται δύο ακόμη συνεργοί τους, εκ των οποίων ο ένας αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ ο δεύτερος πρόσφατα φυλακίστηκε σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.

Η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα φέρεται από 03 έως 07-05-2024, να έχει διαπράξει επτά κλοπές – διαρρήξεις σε αντίστοιχες μονοκατοικίες, σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς.

Η λεία που είχαν αποκομίσει από την παράνομη δραστηριότητά τους, περιλαμβάνει χρυσά κοσμήματα, χρηματικά ποσά, αλλά και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκε και κατασχέθηκε εντός παραπήγματος όπου έμεναν δύο εκ των συλληφθέντων

Επιπλέον, εντοπίσθηκε σε αγροτική περιοχή το όχημα των δραστών, το οποίο ομοίως κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση