Το Γυμνάσιο Μαρτίνου ομόρφυνε την παραλία της Βλυχάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 13:07 Το Γυμνάσιο Μαρτίνου ομόρφυνε την παραλία της Βλυχάδας

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση καθαρισμού της παραλίας Βλυχάδας από το Γυμνάσιο Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών και της συμμετοχής του στο πρόγραμμα της WWF HELLAS για την «Υιοθέτηση παραλίας». 

Οι μαθητές του Γυμνασίου Μαρτίνου μέσω του προγράμματος «Υιοθέτηση παραλίας», θα πραγματοποιήσουν 2-4 φορές καθαρισμό της παραλίας Βλυχάδας , θα κατηγοριοποιήσουν και θα καταγράψουν τα σκουπίδια που συνέλεξαν ανά υλικό κατασκευής, και θα αποστείλουν τα στατιστικά τους στοιχεία στο πρόγραμμα «Υιοθέτηση παραλίας» και στο Δήμο Λοκρών.

Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν στην δράση  η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Παναγιούλα Καζάνα, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Μαρτίνου κ. Δημήτριος Μπάτσος, καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Μαρτίνου Δήμου Λοκρών. 

Δείτε φωτογραφίες από τη δράση των μαθητών του Γυμνασίου Μαρτίνου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση