Χορευτικό Φεστιβάλ στον Εορτασμό των Πολιούχων Μαλεσίνας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 14:43 Χορευτικό Φεστιβάλ στον Εορτασμό των Πολιούχων Μαλεσίνας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (ΦΩΤΟ)

Χθες, 21 Μαΐου, στη Μαλεσίνα...

Το δελτίο τύπου:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χορευτικό Φεστιβάλ που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Λοκρών με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλεσίνας στις 21 Μαΐου 2024 στις 20:00 στην Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μαλεσίνα του Δήμου Λοκρών παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. κ. Συμεών.  

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν τα Χορευτικά Τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλεσίνας, το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Λιβανατών «Η Πύρρα», το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων Λαμίας «Άγιος Γεώργιος» και η Δημοτική Χορωδία Γυναικών Μαλεσίνας.

Από το Δήμο Λοκρών και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιπεριφερειάρχης  Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνοτροφίας & Αλιείας κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Μαρία Πασπάλα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Αγγελής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Καλλής και κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαλεσίνας κ. Αλέξανδρος Κούρος και πλήθος πολιτών του Δήμου Λοκρών.

Δείτε φωτογραφίες:


Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση