Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 08:23 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

«Κρυμμένα Μυστικά», «Φανταστικοί φίλοι» και «Η πόλη της ασφάλτου» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλλεται το «Κρυμμένα Μυστικά» ένα θρίλερ μυστηρίου με τον Ράσελ Κρόου.

Στη δεύτερη αίθουσα προβάλεται η δραματική περιπέτεια «Η πόλη της ασφάλτου» με τον Σον Πεν και το «Φανταστικοί φίλοι» με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Οι προβολές των «Κρυμμένα Μυστικά», «Φανταστικοί φίλοι» και «Η πόλη της ασφάλτου» ξεκινούν από την Πέμπτη (22/5).

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες της εβδομάδας

 

«Κρυμμένα Μυστικά»

Περίληψη
Αφού υποβλήθηκε σε μία πρωτοποριακή θεραπεία για τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ένας πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών επανεξετάζει μια υπόθεση δεκαετίας που αφορά την άγρια δολοφονία ενός καθηγητή κολεγίου - και είναι σαν να ερευνά την υπόθεση για πρώτη φορά. Ένα συναρπαστικό μυστήριο δολοφονίας με επικεφαλής τον βραβευμένο με Όσκαρ, Russell Crowe, όπου το μυαλό γίνεται το πεδίο μάχης για την αλήθεια. Σε ένα ανατριχιαστικό σκηνικό απώλειας μνήμης, κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει την αλήθεια. Ο Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί ως Ρόι Φρίμαν, ένας πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών με θρυμματισμένη μνήμη, που αναγκάζεται να εξετάσει ξανά, μια υπόθεση που δεν θυμάται. Καθώς η ζωή ενός άνδρα κρέμεται από την καταδίκη του θανάτου, ο Φρίμαν πρέπει να συγκεντρώσει τα βάναυσα στοιχεία από μια έρευνα φόνου δεκαετιών, αποκαλύπτοντας έναν μοχθηρό ιστό από θαμμένα μυστικά και προδοσίες που συνδέονται με το παρελθόν του. Έχοντας μόνο ένστικτα να εμπιστεύεται, αντιμετωπίζει μια ανατριχιαστική αλήθεια - μερικές φορές, είναι καλύτερο να αφήνεις τα ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ στο σκοτάδι.

Σκηνοθεσία: Adam Cooper
Ηθοποιοί: Karen Gillan, Tommy Flanagan, Marton Csokas, Russell Crowe

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Φανταστικοί φίλοι»

Περίληψη
Τι θα γινόταν αν όλα όσα πίστευες ως παιδί ήταν τελικά αληθινά;

Από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη John Krasinski, η ταινία «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ» έχει για πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι που ανακαλύπτει ξαφνικά ότι μπορεί να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών – καθώς και τι κάνει με αυτήν την υπερδύναμη - και ξεκινά μια μαγική περιπέτεια για να επανασυνδέσει τους ξεχασμένους Φανταστικούς Φίλους με τα αντίστοιχα παιδιά.

Σκηνοθεσία: John Krasinski
Ηθοποιοί (φωνές):

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Η πόλη της ασφάλτου»

Περίληψη
Ο νεοσύλλεκτος διασώστης Όλι Κρος ζει νύχτες γεμάτες αδρεναλίνη σε ένα ασθενοφόρο στο Μπρούκλιν, ενώ τις μέρες μελετάει για να μπει στην ιατρική σε μία τρώγλη της Τσαϊνατάουν. Μαζί με τον έμπειρο συνάδελφο του Τζιν Ρουτόφσκι (Σον Πεν), ο Κρος ανακαλύπτει από πρώτο χέρι το χάος και το δέος ενός επαγγέλματος που κινείται ανάμεσα στον τρόμο και τον σπαραγμό.

Σκηνοθεσία:
Jean-Stephane Sauvaire

Ηθοποιοί: Katherine Waterston, Tye Sheridan, Gbenga Akinnagbe, Michael Pitt, Sean Penn, Mike Tyson

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Κρυμμένα Μυστικά» στις 19:15 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Φανταστικοί φίλοι» (μεταγλωττισμένο) στις 19:00
  • «Η πόλη της ασφάλτου» στις 21:00

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση