Γέμισε με Χρώματα και Ηχοχρώματα η πλατεία Πάρκου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 07:37 Γέμισε με Χρώματα και Ηχοχρώματα η πλατεία Πάρκου (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση "Όλοι μαζί - Όλοι ίσοι", προσφέροντας χαρά και πολλά χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους, και όχι μόνο! Υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στα πλαίσια της «3ης Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για Άτομα με Αναπηρία».

Οι δράσεις της «3ης Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για Άτομα με Αναπηρία», με σύνθημα: «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι» που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίστηκαν το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου 2024 στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία η οποία γέμισε χρώματα, ηχοχρώματα και χαρούμενες παιδικές φωνούλες!

Τα παιδιά διασκέδασαν με μουσική αλληλεπίδραση με DJ και χορό, Face Painting, Μουσικοκινητικές δραστηριότητες με πανιά που απλώθηκαν σε όλη την πλατεία Πάρκου και της έδωσαν χρώμα και ζωντάνια!

Δράση “Όλοι μαζί – Όλοι ίσοι”: 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επαναλαμβάνει και φέτος την εκστρατεία ευαισθητοποίησης, σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ, την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και με βασικούς στόχους:

Να αναδείξει ανάγκες και ελλείψεις, αλλά και υποστηρικτικές πολιτικές για τα ΑμεΑ.

Να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στα ΑμεΑ.

Να ενθαρρύνει κάθε συμπολίτη μας με αναπηρίες, προκειμένου να ανοιχθεί στην κοινωνία, να συμμετάσχει ενεργά σε κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής, να διεκδικήσει περισσότερα από τη ζωή! 

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη της δομής «Γέφυρα» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ – Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, και σε συνεργασία με τους Δήμους Λαμιέων, Χαλκιδέων, Καρπενησίου, Αγράφων, Δελφών, Λεβαδέων, Θηβαίων, Τανάγρας, με φορείς, αθλητικούς συλλόγους της Στερεάς Ελλάδας και με παραρτήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση