Ανησυχία του Εργατικού Κέντρου ΠΕ Φθιώτιδας για την τύχη των εργαζομένων στην εταιρία «Γιαννίτσης»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 07:40 Ανησυχία του Εργατικού Κέντρου ΠΕ Φθιώτιδας για την τύχη των εργαζομένων στην εταιρία «Γιαννίτσης»

Επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ΠΕ Φθιώτιδας προς την Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου σχετικά με το μέλλον της επιχείρησης «Γιαννίτσης» και των 150 εργαζομένων στην επιχείρηση.

Η επιστολή κοινοποιείται στον Υπουργό και τους Βουλευτές Φθιώτιδας, το Δήμαρχο Λαμιέων, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ.

«Μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε την Κυριακή 19-5-2024 το τμήμα παραγωγής του  εργοστασίου της εταιρείας «Γιαννίτσης Group» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας, είναι  έκδηλη η ανησυχία μας για την βιωσιμότητα της επιχείρησης αλλά και για το μέλλον των 150 και  πλέον εργαζομένων της επιχείρησης.

Η ως άνω αναφερόμενη δυσμενής εξέλιξη θα οδηγήσει προφανώς σε μείωση του αριθμού των  εργαζομένων, αφήνοντας πολλές οικογένειες στο δρόμο. Επιπρόσθετα, μια τέτοια έκβαση θα  επιφέρει ένα ακόμη τραύμα στην πληττόμενη από την ανεργία περιοχή της Φθιώτιδας. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας στην κατεύθυνση της αποφυγής δραματικών  εξελίξεων, καλεί την Υπουργό Εργασίας να προχωρήσει άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες ώστε να  διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας και τα εργασιακά δικαιώματα όλων των  απασχολούμενων στην επιχείρηση «Γιαννίτσης Group» στην ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.  Εν αναμονή των ενεργειών σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση