Λαμία: «Ξαναχτύπησε» η αγέλη σκυλιών της οδού Στουρνάρα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 08:36 Λαμία: «Ξαναχτύπησε» η αγέλη σκυλιών της οδού Στουρνάρα!

Την τελευταία στιγμή σώθηκε γατούλα από κάτοικο της περιοχής…

Περίπου 10 ημέρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό με την άγρια επίθεση και τη θανάτωση μικρού γατιού από αγέλη σκυλιών στην οδό Παπαποστόλου, είχαμε και νέο περιστατικό στη γειτονική οδό Μυρμιδόνων.

Ευτυχώς αυτή τη φορά η επέμβαση γυναίκας από διπλανή πολυκατοικία ήταν σωστική για μια γατούλα που είχε παγιδευτεί κάτω από αυτοκίνητο από τέσσερα μεγαλόσωμα σκυλιά!

Όπως περιγράφει στο LamiaReport η συγκεκριμένη γυναίκα, το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (22/5). Με τις φωνές και με το λάστιχο που τους έριξε νερό, κατάφερε να τα απομακρύνει και να μπορέσει η γάτα να ξεφύγει.

«Δε ξέρω τι θα είχε συμβεί στο κακόμοιρο το ζώο αν δεν είχα δει το σκηνικό. Τα σκυλιά αυτά είναι που είχαν επιτεθεί σε ένα άλλο γατάκι πριν μερικές μέρες και το φάγανε», προσθέτει και αναρωτιέται: «Μήπως υπάρχει κάποιος αρμόδιος; Ρωτάω  τώρα εγώ.  Ευτυχώς δεν πέρναγε κανένας άνθρωπος», καταλήγει η συγκεκριμένη κυρία που έγινε μάρτυρας της νέας επίθεσης.

Θυμίζουμε ότι το άτυχο γατάκι, που αναφέρει η κυρία, είχε πέσει θύμα αγέλης μεγαλόσωμων σκυλιών που έχει ορμητήριο την οδό Στουρνάρα στο ύψος του πάρκινγκ του ΟΤΕ, εκτός όμως από επιθέσεις σε μικρότερα ζώα, οι περίοικοι μας καταγγέλλουν και επιθέσεις σε ανθρώπους.

«Είναι καθημερινό φαινόμενο ειδικά βραδυνές ώρες να επιτίθενται και σε ανθρώπους. Ρωτήστε τους ντελιβεράδες να σας πουν πόσες φορές τους έχουν κυνηγήσει. Αλλά έχω δει να επιτίθενται και σε περαστικούς, ενώ γαυγίζουν και τρομάζουν ακόμη και τους ανθρώπους που περιμένουν στη στάση», μας λέει ένας ακόμη κύριος κάτοικος της περιοχής.

Τα σκυλιά είναι ο πιο πιστός και καλός φίλος του ανθρώπου. Δεν έχουν καμία ευθύνη, που κάποιοι… απάνθρωποι αποφάσισαν να τα εγκαταλείψουν και να γυρίζουν αδέσποτα. Η δημιουργία αγελών όμως είναι κάτι που δεν πρέπει να αφήνουμε να γίνεται και χρειάζεται άμεσης επέμβασης, καθώς η φύλαξη του χώρου είναι κάτι που υπάρχει στο dna τους και αναπόφευκτα θα το εφαρμόσουν σε κάθε «εισβολέα». Είτε αυτός είναι γάτα ή ακόμη και άνθρωπος!

Χρειάζεται άμεση παρέμβαση, όπως ζητούν κάτοικοι της περιοχής…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση