Θέσεις εργασίας στην ΠΕ Φωκίδας για την καταπολέμηση του δάκου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 10:53 Θέσεις εργασίας στην ΠΕ Φωκίδας για την καταπολέμηση του δάκου

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριών (3) ατόμων κλάδου ΥΕ Εργατών Αποθήκης και ενός (1) ατόμου κλάδου ΥΕ Εργατών Αποθήκης, στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας που εδρεύει στην Άμφισσα, για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, ανακοίνωση η ΠΕ Φωκίδας.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι  από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2024 για 1 έως 34 ημερομίσθια για τις τρεις πρώτες θέσεις και από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2024 για 1 έως 60 ημερομίσθια για την 4η θέση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ, Δ/νση Διοικητικού Οικονομικού, Γιδογιάννου 31, Τ.Κ.: 33100, Άμφισσα, (τηλ. επικοινωνίας: 2265350513 και 2265350638).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι επτά (7) ημερολογιακές ημέρες.

Λεπτομέρειες δείτε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση