Επιχείρηση διάσωσης αλλοδαπής από την Πυροσβεστική σε απόκρημνο μέρος στη Σκόπελο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 10:59 Επιχείρηση διάσωσης αλλοδαπής από την Πυροσβεστική σε απόκρημνο μέρος στη Σκόπελο

Είχε εγκλωβιστεί στην περιοχή Βελανιός…

Μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, 22 Μαΐου 2024, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για διάσωση 66χρονης αλλοδαπής από απόκρημνο σημείο στην περιοχή Βελανιός Σκποπέλου.

Η γυναίκα περπατούσε στο δάσος και αποπροσανατολίστηκε με αποτέλεσμα να φτάσει σε γκρεμό και να εγκλωβιστεί στο σημείο. Ευτυχώς από το κινητό της ειδοποίησε για βοήθεια μέσω του «112».

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 6 πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες η αλλοδαπή εντοπίστηκε σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή Βελανιός Σκποπέλου και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο στην παραλία της ίδιας περιοχής.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετά από περίπου 6 ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση