Χαλκίδα: Χειροπέδες στο ληστή με το κατσαβίδι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 11:56 Χαλκίδα: Χειροπέδες στο ληστή με το κατσαβίδι

Είχαν προηγηθεί τέσσερις κλοπές σε μίνι μάρκετ και παντοπωλεία…

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (21/5), πήρε σβάρνα τα μίνι μάρκετ και τα παντοπωλεία της Χαλκίδας, 28χρονος που συνελήφθη χθες (22/5) από Αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. ΤΑ Χαλκίδας σε περιοχή της Βοιωτίας, για ληστεία και κλοπές!

Ο νεαρός «γιόρτασε» διαφορετικά, μπαίνοντας απογευματινές ώρες σε μίνι μάρκετ και αφού απείλησε την υπάλληλο με κατσαβίδι, έφυγε με χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 28χρονος ενέχεται σε τρεις ακόμη κλοπές πρωινές ώρες από δύο ακόμη μίνι μάρκετ και ένα παντοπωλείο. Το συγκεκριμένο παντοπωλείο μάλιστα, ο νεαρός κλέφτης το είχε «ξαναεπισκεφτεί» την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα από όπου αφαίρεσε και στις δύο περιπτώσεις αλκοολούχα ποτά.

Και από τις άλλες επιχειρήσεις φέρεται να είχε αφαιρέσει προϊόντα και κινητά πράγματα που μπορούσε να κουβαλήσει χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτός.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση