Λαμία: Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 08:26 Λαμία: Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Στο 3ο Γενικό Λύκειο…

Οι εξετάσεις για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας επιπέδων Α και Β για τις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά, θα πραγματοποιηθούν το  Σάββατο 25 και την Κυριακή 26, στο 3ο ΓΕΛ Λαμίας (Ταχ. Δ/νση: Σπύρου Μουστακλή 6 Αφανός, Λαμία ΤΚ. 35131 - Τηλέφωνο: 22313 50137 ητΐρ://3lyk-Iamias.hh.sch.Rr/wpr/).

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ιες να προσέλθουν στο Εξεταστικό Κέντρο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη των γραπτών και προφορικών εξετάσεων με την αστυνομική τους ταυτότητα, ή το διαβατήριο ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας καθώς και με το Δελτίο Εξεταζομένου.

Η είσοδος σε όλους τους χώρους του Εξεταστικού Κέντρου επιτρέπεται μόνο για τους υποψήφιους/ιες.

Οι ακριβείς ώρες εξέτασης για τα ζεύγη των υποψηφίων στα προφορικά (Ενότητα 4) πρόκειται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Φθιώτιδας, καθώς

και στο Εξεταστικό Κέντρο (3ο ΓΕΛ Λαμίας), την Πέμπτη 23 Μάϊου 2024, μετά τις 14:30.

Δείτε το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Για τη Στερεά υπάρχουν δύο ακόμη εξεταστικά κέντρα, στην Εύβοια, 4ο ΓΕ.Λ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΜΟΝΗΣ ΕΡΙΩΝ - ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, Τ.Κ. 34132, τηλ 2221026786, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στη Βοιωτία, 2ο ΓΕ.Λ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ, Τ.Κ. 32131, τηλ. 2261020017, 2261029387, 2261023993, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για το Εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα πρέπει να προσέλθουν, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής, η οποία είναι προσπελάσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://kpg.it.minedu.gov.gr/

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση