Ο Δήμος Καμένων Βούρλων στην 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Αθλητικής Κοινότητας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 13:16 Ο Δήμος Καμένων Βούρλων στην 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Αθλητικής Κοινότητας

«Συμμετέχουμε στην εξέλιξη – δεν την ακολουθούμε», δηλώνει ο Δήμαρχος Ηλίας Κυρμανίδης…

Σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας και Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, πραγματοποιήθηκε η «1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Αθλητικής Κοινότητας με τη συμμετοχή των Δήμων & των Περιφερειών».

Στόχοι της Συνδιάσκεψης ήταν:

- Η ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων αναφορικά με τον οδικό χάρτη των ενεργειών, των προγραμμάτων και των εκδηλώσεων «Άθλησης για Όλους»

- Ο επανακαθορισμός του στρατηγικού σχεδιασμού με έμφαση στις στρατηγικές και στις μεθόδους υλοποίησης για τη «Δια Βίου Άθληση» με τη μεγιστοποίηση της συμμετοχής και της στοχευμένης ποιοτικής παροχής υπηρεσιών.

- Η ολιστική αναβάθμιση της μορφής και του περιεχομένου των υλοποιούμενων προγραμμάτων, με τη δημιουργία υβριδικών - καινοτόμων προγραμμάτων και εκδηλώσεων, προσαρμοσμένων στα σύγχρονα διεθνή δεδομένα και στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και των διαφορετικών κοινωνικών ομάδων.

- Ο τεκμηριωμένος διοικητικός, οικονομικός και ποιοτικός έλεγχος, με τη θέσπιση κλιμακίων ελέγχου και αξιολόγησης.

«Ο Δήμος Καμένων Βούρλων προσηλωμένος στην αρχή ‘’Συμμετέχουμε στην εξέλιξη – δεν την ακολουθούμε’’, συμμετείχε στην συνδιάσκεψη», σημειώνει ο Δήμαρχος Ηλίας Γ. Κυρμανίδης που εκπροσώπησε το Δήμο μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Πασχάλη Κοντογιαννίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση