Στο Νοσοκομείο 49χρονος οδηγός JCB που ήταν φορτωμένο σε φορτηγό!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 14:44 Στο Νοσοκομείο 49χρονος οδηγός JCB που ήταν φορτωμένο σε φορτηγό!

Για παρακολούθηση στη ΜΕΘ…

Στο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί ένας 49χρονος εργαζόμενος σε εταιρεία που πραγματοποιούσε εργασίες σε κατοικία επί της οδού Κουντουριώτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν στην διάθεσή τους τα gegonota.news, ο 49χρονος βρισκόταν στο τιμόνι μηχανήματος jcb το οποίο ήταν φορτωμένο πάνω σε φορτηγό.

Στην προσπάθεια του συνεργείου να κατεβάσουν το jcb από το φορτηγό, το μηχάνημα έφυγε από τις ράγες και προσγειώθηκε στον δρόμο μαζί με τον οδηγό του, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στην ΜΕΘ για παρακολούθηση. Πάντως, όπως έγινε γνωστό, ο τραυματίας έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση