Σερέτης: Ψευδή τα όσα γράφονται για διαμονή σε κοντέινερ των γιατρών που μετακινούνται στη Σκιάθο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 13:45 Σερέτης: Ψευδή τα όσα γράφονται για διαμονή σε κοντέινερ των γιατρών που μετακινούνται στη Σκιάθο

Τα έξοδα τους καλύπτει η 5η Υγειονομική Περιφέρεια…

Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με τη διαμονή των ιατρών που μετακινούνται στη Σκιάθο, έδωσε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι διαμένουν σε κοντέινερ.

Διαβάστε τι αναφέρει:

«Όσον αφορά σε δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στο ότι οι ιατροί στη Σκιάθο διέμεναν ή θα διαμένουν σε κοντέινερ στην αυλή του Κέντρου Υγείας, τα διαψεύδουμε κατηγορηματικά και διευκρινίζουμε ότι οι ιατροί οι οποίοι μετακινούνται από άλλες δομές της Υγειονομικής μας Περιφέρειας στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες, οι οποίες προκύπτουν ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, διαμένουν σε διαμερίσματα ή ξενοδοχεία, το κόστος διαμονής των οποίων καλύπτει η 5 η Υγειονομική Περιφέρεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση