Στη Λαμία το Σάββατο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 17:09 Στη Λαμία το Σάββατο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Συγκεντρώσεις και συσκέψεις των Κομματικών Οργανώσεων Φθιώτιδας για τις Ευρωεκλογές…

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας το Σάββατο 25 Μαΐου στις 12.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στην πλατεία πάρκου στη Λαμία.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα με τις συγκεντρώσεις και τις συσκέψεις των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα για τις Ευρωεκλογές:

Το Σάββατο 25 Μάη

  • Στις 7:30μμ, η ΚΟ Στυλίδας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως Στυλίδας. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.
  • Στις 8:00μμ, η ΚΟ Δομοκού του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη, στην Ομβριακή στην πλατεία, στην ταβέρνα “του Πιλότου”. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 26 Μάη

  • Στις 11πμ, η ΚΟ Δομοκού του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη, στο Περιβόλι στο καφενείο “Δεληγιάννη”. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Δευτέρα 27 Μάη

  • Στις 7:30μμ, οι ΚΟ ΛΑΡΚΟ και Λάρυμνας-Μαρτίνου του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη, στο καφέ-ουζερί “Ο Φάρος” στην παραλία Λάρυμνας. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.

Την Παρασκευή 31 Μάη

  • Στις 9:00μμ, οι ΚΟ Λαμίας του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση, στη Λαμία στην Πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, Κώστας Μπασδέκης, Παναγιώτης Πολίτης και Βικτωρία Κούτση.

Το Σάββατο 1 Ιούνη

  • Στις 8:00μμ, η ΚΟ Πελασγίας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση, στην Κεντρική Πλατεία της Πελασγίας. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 2 Ιούνη

  • Στις 11:00πμ, η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στην Καλύβα του Στεφανή για το ξεκίνημα του ένοπλου αγώνα. Θα μιλήσει η γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ Ανδριάνα Μπαφούτσου.
  • Στις 12:00μμ, στην κεντρική πλατεία Σπερχειάδας, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Πτέραρχος ε.α.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση