Χαλκίδα: Ανατροπή με τον χρόνο δολοφονίας της 63χρονης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 18:27 Χαλκίδα: Ανατροπή με τον χρόνο δολοφονίας της 63χρονης

Νέα δεδομένα για το έγκλημα στην Χαλκίδα, με θύμα μία 63χρονη γυναίκα. Ο θάνατός της αποδόθηκε αρχικά σε ατύχημα, ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η 63χρονη έφερε πέντε μαχαιριές στον αυχένα κι έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες της αστυνομίας για την δολοφονία-μυστήριο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το LiveNews, δύο εβδομάδες μετά το έγκλημα, αναθεωρείται πλέον ο χρόνος της δολοφονίας της 63χρονης. Αρχικά, η ώρα της δολοφονίας είχε τοποθετηθεί κοντά στο χρονικό σημείο ανεύρεσης της σορού από την οικιακή βοηθό (18:45), όμως πλέον ο θάνατός της τοποθετείται 3 με 4 ώρες νωρίτερα.

Το εν λόγω στοιχείο αλλάζει πλέον τα δεδομένα, καθώς οι αστυνομικές αρχές θα πρέπει να αναζητήσουν νέο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που θα καταγράφει και προηγούμενες ώρες απ’ αυτές που αρχικά αναζητήθηκαν, αλλά και να εξεταστεί το άλλοθι των προσώπων που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο».

Πάντως, σύμφωνα με το Mega, τόσο η κόρη της 63χρονης όσο και ένας γνωστός της έχουν ακλόνητο άλλοθι, που τους βγάζει από το κάδρο των ερευνών. Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως έχει περιορίσει το ενδιαφέρον της σε 3-4 άτομα, με βάση το ποιος ήξερε για το κλειδί στην γλάστρα, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται εάν η σκηνή του εγκλήματος ήταν σκηνοθετημένη. 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Θρίλερ με ανατροπές

Αρχικά, ο θάνατος της 63χχρονης αποδόθηκε σε πτώση της από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού, όμως η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε την αλήθεια.

Η κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας που έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις στους αξιωματικούς της αστυνομίας, επαναλαμβάνει πως το μυαλό της, δεν μπορεί να πάει πουθενά. Το έγκλημα δείχνει μίσος για μια ανήμπορη γυναίκα με κινητικά προβλήματα και η ίδια υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, ότι η μητέρα της δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

«Από τους δημοσιογράφους περιμένουμε και εμείς να μάθουμε τι γίνεται, δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Ακούσαμε για τα ορφανά αποτυπώματα που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι, αυτά μπορεί να είναι οποιουδήποτε, τόσος κόσμος έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι, γιατροί, φίλοι», είπε η κόρη της 63χρονης.

Το κίνητρο, όπως επαναλαμβάνει ο δικηγόρος της κόρης της, θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

«Περιμένω πως και πως να χτυπήσει το τηλέφωνο και να με καλέσουν από την αστυνομία να πάω να αναγνωρίσω κάποιον, αυτό που με αγχώνει είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις που αναζητούσαν τους ενόχους για 1 και 3 χρόνια», τονίζει η κόρη της 63χρονης.

Κατάθεση στους αστυνομικούς έχει δώσει και η γυναίκα που μπήκε στο διαμέρισμα και βρήκε την 63χρονη νεκρή. Σε κατάσταση σοκ εκείνη την ημέρα τηλεφώνησε στην κόρη της και την ενημέρωσε για τις σκληρές εικόνες που είδε. «Η κόρη της 63χρονης έχει πάρει άδεια μέχρι το τέλος του μήνα από την δουλειά της, αλλά πιστεύω ότι θα της κάνει καλό να επιστρέψει, θα ξεχαστεί», είπε φίλη της κόρης της 63χρονης.

Όπως αποκάλυψε το Live News στο κάδρο της έρευνας βρίσκονται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας μια γυναίκα και ένας άνδρας. Από το στενό περιβάλλον της 63χρονης η πρώτη και από το ευρύτερο ο δεύτερος, που μάλιστα στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για μια σειρά από υποθέσεις και είχε ποινικό παρελθόν.

Η κόρη της 63χρονης έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της, να την ενημερώνει διαρκώς και κάνει εκκλήσεις σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να σπεύσει στην αστυνομία και να μιλήσει.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση