Βαρύ πένθος στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Καραβίδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 08:12 Βαρύ πένθος στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Καραβίδα

Σε ηλικία 58 ετών…

Βαρύ πένθος στην Ελάτεια και σε ολόκληρο το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, από τον αδόκητο χαμό του απόστρατου στρατιωτικού και τοπικού συμβούλου Χρήστου Καραβίδα με καταγωγή από την ορεινή Στεφανιάδα Καρδίτσας.

Ένας νέος άνθρωπος, 58 ετών, δραστήριο μέλος της τοπικής κοινότητας που ασχολήθηκε και με το δήμο, βάζοντας υποψηφιότητα στο πλάι της Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή. Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές ήρθε δεύτερος σε σταυρούς στη δημοτική Κοινότητα Ελάτειας, με το συνδυασμό «Ένας Δήμος… Ένα μέλλον!» και εκλέχθηκε τοπικός σύμβουλος.

Οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, ασχολήθηκε με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, ενώ υπήρξε εθελοντής σε εκδηλώσεις που αφορούσαν κοινωνικούς σκοπούς. Άνθρωπος της προσφοράς

Η Δήμαρχος μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του Χρήστου Καραβίδα, τον αποχαιρέτισε με πόνο, με την παρακάτω ανάρτηση:

«Είναι κάποιες ειδήσεις, που σε ταράζουν συθέμελα. Που πέφτουν σαν κεραυνός, αφήνοντας πίσω τους τον εκκωφαντικό ήχο της απουσίας... Μία τέτοια είδηση συγκλόνισε σήμερα την τοπική μας κοινωνία, μετά την απώλεια του δικού μας Χρήστου Καραβίδα.

Παρά την πολύμηνη νοσηλεία σου, όλοι προσευχόμασταν κι ελπίζαμε να βγεις νικητής! Αλλά εσύ αποφάσισες να ταξιδέψεις στο φως... Έφυγες νωρίς Χρήστο! Άφησες, όμως, πίσω σου την ευγένεια που σε διέκρινε, την καλοσύνη σου και την αγάπη σου τόσο για την Ελάτεια, τον τόπο που σε μεγάλωσε, όσο και για την Στεφανιάδα τον τόπο καταγωγής σου.

Αυτή την αγάπη φρόντιζες να τη διοχετεύεις μέσω της συλλογικότητας ως ενεργός πολίτης, αφού υπήρξες μέλος Δ.Σ. Συλλόγων, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό μου στις εκλογές του 2019 και εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος Ελάτειας στις εκλογές του Οκτωβρίου. Μία θέση που δικαίως κατέλαβες, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβες να υπηρετήσεις!

Χρήστο υπήρξες εξαίρετος οικογενειάρχης, υπεύθυνος δημότης και αξιόλογος συνεργάτης και θα λείψεις σε όλους μας. Ήσουν πάντοτε δοτικός, απέπνεες σιγουριά και ηρεμία και αισθάνομαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα και συμπορεύτηκα μαζί σου! Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για κανέναν μας, μα κυρίως για την οικογένειά σου, την υπέροχη σύζυγό σου τη Ντίνα και τα δύο παλικάρια σας, στους οποίους ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια.

Με βαριά καρδιά θα σε αποχαιρετήσω με τον τρόπο μου με προσφωνούσες συνεχώς... Καλό ταξίδι "Αρχηγέ"! Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη!».

Η κηδεία του Χρήστου Καραβίδα θα γίνει αύριο Σάββατο (25/5/24) στις 3:00' το μεσημέρι από τον Ιερό ναό Αγίας Τριάδας Ελάτειας.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση