Λαμιώτης ο πυροσβέστης που φέρεται να εμπλέκεται στα επεισόδια του Ρέντη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 08:46 Λαμιώτης ο πυροσβέστης που φέρεται να εμπλέκεται στα επεισόδια του Ρέντη (φωτογραφία αρχείου)

Βαρύ το κατηγορητήριο με σοβαρά κακουργήματα - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την Υπηρεσία του μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Την εμπλοκή ενός πυροσβέστη επταετούς θητείας στα θλιβερά επεισόδια του Ρέντη, όπου δολοφονήθηκε ο αστυνομικός των ΜΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης αποκάλυψε η ERTNews.

Πρόκειται για 30χρονο Λαμιώτη και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport έχει... συγγενικούς δεσμούς και με την αστυνομία! Με απόφαση του υπαρχηγού της πυροσβεστικής υπηρεσίας Νικόλαου Ρουμελιώτη, από τις 14 Μαΐου, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ανοίγοντας τη διαδικασία για να αποταχθεί από το σώμα.

Τα αδικήματα που τον βαρύνουν είναι συνολικά 28, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι κακουργήματα, όπως η ένταξη και η διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ κατηγορείται επίσης για Ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατασκευή εκρηκτικών και εμπρηστικών μηχανισμών, κατοχή εμπρηστικών και εκρηκτικών μηχανισμών, εκβίαση, έκρηξη, ληστεία κατά συναυτουργία, βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η αστυνομία έφτασε στην ταυτοποίηση του 30χρονου από το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο μαύρο σκούφο που φορούσε και απέρριψε στον περιβάλλοντα χώρο για να μην ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς.

Τον αθλητικό σκούφο εντόπισαν οι αστυνομικοί, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη». Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τον απέρριψε πάνω στην ταραχή του καθώς φοβήθηκε μην ενοχοποιηθεί χωρίς να έχει κάνει κάτι και έτσι τον άφησε στην είσοδο του πάρκινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση