Σήμερα η OPEN DAY της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 09:11 Σήμερα η OPEN DAY της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας

Την Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 10:30 - 19:30 στο ανοιχτό Ωδείο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ».

Διαβάστε και την επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας:

To Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» σας προσκαλεί στο OPEN DAY την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 και ώρα 10.30 – 19.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΚΔΑΠ «Άγιος Εφραίμ» (Μ. Αλεξάνδρου και Αγράφων – Ν. Άμπλιανη, Λαμία).

Ο θεσμός  του Open Day (Ανοιχτό Ωδείο) απευθύνεται στους γονείς και κηδεμόνες που έχουν ήδη εμπιστευτεί τα παιδιά στους σε ένα Ωδείο κι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα μέρος της δουλειάς των παιδιών αλλά και σε γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν να επισκεφθούν το Ωδείο και οι οποίοι βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής Ωδείου.

Τα παιδιά μας περνούν στο Ωδείο ένα μεγάλο μέρος της δημιουργικής τους ζωής. Γι’ αυτό και το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» ανοίγει τις πόρτες του και μας καλεί να το γνωρίσουμε από κοντά. Είναι σπάνιο το συναίσθημα που θα νιώσουμε, βλέποντας για λίγο τον κόσμο από τα μάτια των παιδιών.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τους εκπαιδευτικούς μας, να ζήσετε από κοντά την αγάπη μας για τη μουσική παιδεία και να ταξιδέψετε μαζί με τους μαθητές μας στον όμορφο κόσμο της μουσικής.

Πρόγραμμα:

10:30 π.μ.

Τμήμα Βυζαντινής Μουσικής

12:30 μ.μ.

Τμήματα: Κλασικής, Λαϊκής, Ακουστικής και Ηλεκτρικής Κιθάρας.

13:30 μ.μ.:

Τμήματα: Πιάνου – Σύγχρονου Τραγουδιού – Μεταλλοφώνου – Αρμονίου.

17:00 μ.μ.

Τμήματα: Παραδοσιακού Τραγουδιού – Παραδοσιακού Κλαρίνου – Λαούτου – Παραδοσιακών Κρουστών.

18:00 μ.μ.

Τμήμα Ακορντεόν.

18:30 μ.μ.

Τμήμα Μπουζουκιού

19:00 μ.μ.

Τμήματα: κλασικού και παραδοσιακού Βιολιού – Σαντουριού.

19:30 μ.μ.

Τμήμα Drums.

Στην είσοδο του ΚΔΑΠ θα υπάρχει γραμματεία με πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα, τις προσφορές, τις υποτροφίες, τις δράσεις και τις δυνατότητες που προσφέρει το Ωδείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση