Συναγερμός για πυροβολισμούς σε γειτονιά της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 07:57 Συναγερμός για πυροβολισμούς σε γειτονιά της Λαμίας

Το παιχνίδι πιτσιρικάδων που σήκωσε στο πόδι όλη την αστυνομία…

Πολλά ήταν τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα στο LamiaReport το βράδυ της Δευτέρας (28/5) γύρω στις 21:30’ για ανησυχητικούς θορύβους που παρέπεμπαν σε πυροβολισμούς (4 ή 5 τον αριθμό) στην περιοχή κάτω από το Κάστρο Λαμίας, στο ύψος του τετραγώνου γύρω από την πλατεία Ιπποκράτους.

Διασταυρώνοντας τις πληροφορίες, αναγνώστης που μένει στην περιοχή μας καθησύχασε ότι επρόκειτο μάλλον για πυροτεχνήματα ή έστω αυτοσχέδια δυναμιτάκια και σε καμία περίπτωση για πυροβολισμούς.

Όπως διαπιστώθηκε όμως στη συνέχεια από την κινητοποίηση της αστυνομίας, το τηλεφωνικό κέντρο είχε δεχτεί κι εκείνο πολλά τηλεφωνήματα από γείτονες που μετέφεραν τη βεβαιότητα ότι επρόκειτο για πυροβόλο όπλο! Προκειμένου να ελέγξουν τις σοβαρότατες καταγγελίες, μηχανές της ΔΙΑΣ, περιπολικό της Άμεσης Δράσης, ακόμη και αστυνομικοί της Ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο, «χτενίζοντας» την περιοχή.

Τελικά από μαρτυρία πιο ψύχραιμου γείτονα, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι επρόκειτο για πιτσιρικάδες που διασκέδαζαν κάνοντας φασαρία με δυναμιτάκια, δίνοντας έτσι λήξη του συναγερμού!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση