Δήμος Λαμιέων: Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης φωτεινών σηματοδοτών σε κόμβους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 17:18 Δήμος Λαμιέων: Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης φωτεινών σηματοδοτών σε κόμβους

Στόχος η βελτίωση  και ο καλύτερος συντονισμός της φωτεινής σηματοδότησης και της κυκλοφορίας στην πόλη της Λαμίας…

Την Τετάρτη 29/05/2024 έως και την Πέμπτη 30/5/2024 θα γίνονται εργασίες αντικατάστασης - αναβάθμισης εξοπλισμού των φωτεινών σηματοδοτών σε  κόμβους του Δήμου Λαμιέων.

Ειδικότερα,

1) Κόμβος Λιανοκλαδίου – Στυρφακα -  Τετάρτη 29/05/2024.

2) Κόμβος Λιανοκλαδίου & κόμβος Σταυρού - Πέμπτη 30/05/2024.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, θα τεθεί εκτός λειτουργίας για μία ημέρα (από το πρωί έως αργά το απόγευμα), ο εκάστοτε κόμβος στον οποίο θα πραγματοποιούνται εργασίες.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν από την Ένωση ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ «DOTSOFT A.E-EUR.ELEC .LTD», στα πλαίσια του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΑΣ», και η επίβλεψη γίνεται από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε, στο πλαίσιο Προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Λαμιέων.

Οι εργασίες στοχεύουν στην βελτίωση  και στον καλύτερο συντονισμό της φωτεινής σηματοδότησης και της κυκλοφορίας στην πόλη της Λαμίας , και παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση