Το "Ευχαριστώ" του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου στο κέντρο "Πρόσβασις"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 19:26 Το "Ευχαριστώ" του 16ου  Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου στο κέντρο "Πρόσβασις"

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας προς το Κέντρο Διάγνωσης & Θεραπείας "Πρόσβασις":

«Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη γενναιόδωρη δωρεά του Κέντρου ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ στο σχολείο μας. Η προσφορά των 10 κιβωτίων φωτοτυπικού χαρτιού στο 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης, αποτελεί για εμάς ένα πολύτιμο δώρο που θα συμβάλει σημαντικά στην κάλυψη των καθημερινών μας αναγκών.

Είναι μεγάλη μας χαρά να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φορείς όπως το Κέντρο ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ που στέκονται αρωγοί στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η συμβολή σας δεν είναι απλώς μια υλική υποστήριξη, αλλά και μια ενίσχυση του ηθικού μας και μια υπενθύμιση ότι δεν είμαστε μόνοι στην προσπάθειά μας για μια καλύτερη εκπαίδευση.

Εκ μέρους του διδακτικού προσωπικού σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε σε μελλοντικές συνεργασίες που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής μας αποστολής.»

Ζαρκάδα Μαρία, Διευθύντρια 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση