Και η Περιφέρεια ανακαλεί τη λειτουργία της Μεταποιητικής Μονάδας «Γιαννίτσης LOGISTICS»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 07:54 Και η Περιφέρεια ανακαλεί τη λειτουργία της Μεταποιητικής Μονάδας «Γιαννίτσης LOGISTICS»

Μετά την ολοκληρωτική καταστροφή της σύμφωνα με τις αυτοψίες…

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδας, Κωνσταντίνου Γαλάνη που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ανακαλείται η θεωρημένη Υπεύθυνη Δήλωση Έναρξης Λειτουργίας Μεταποιητικής Μονάδας Χαμηλής Όχλησης (αποθήκευσης ξηρού και ψυκτικού φορτίου) με την επωνυμία ‘ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ LOGISTICS Α.Ε.’, που βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Μετά τις αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν από τις Υπηρεσίες στις 22  και 24 Μαΐου 2024 διαπιστώθηκε η ολική καταστροφή αυτής εξαιτίας της πυρκαγιάς που προκλήθηκε βραδινές ώρες της Κυριακής 19/05/2024.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, ο φορέας της μονάδας υποχρεούται όπως προβεί άμεσα :

α) Στην άμεση λήψη μέτρων για την απομάκρυνση του φέροντος οργανισμού και των στοιχείων πλήρωσης της πλαγιοκάλυψης και της στέγης του κτιρίου που έχουν εναπομείνει μετά την πυρκαγιά, υπό την επίβλεψη στατικού μηχανικού και για τα οποία δεν υπάρχει πλέον στατική επάρκεια και τη μεταφορά τους σε αδειοδοτημένους προς τούτο φορείς διαχείρισης.

β) Στην άμεση λήψη δειγμάτων από τη ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ. των υπολειμμάτων (αποκαΐδια) της πυρκαγιάς και ανάλυση δειγμάτων από τα αρμόδια εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί η σύστασή αυτών και η ανάλογη διαχείρισή τους.

Διαβάστε επίσης: Ο ΕΦΕΤ αναστέλλει τη λειτουργία του εργοστασίου «Γιαννίτση»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση