Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ-Α/Κ Αγίας Μαρίνας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 13:19 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ-Α/Κ Αγίας Μαρίνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, από αύριο Πέμπτη 30 Μαΐου στις 07:30 έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 19:30, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), από το 224,4ο χλμ. έως και το 221,33ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.   

Ταυτόχρονα, στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγ. Μαρίνας, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν από τον Α/Κ Αγ. Μαρίνας θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλης σήμανσης για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο με χρήση εναλλακτικής διαδρομής, μέσω του πλησιέστερου επόμενου κόμβου (Α/Κ Αγ. Παρασκευής).

Σημειώνεται ότι στον κλάδο εξόδου, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

Τέλος, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι μακράς διάρκειας και θα έχουν ισχύ καθ’ όλο το 24ώρο.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση