Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Furiosa: A Mad Max Saga»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 13:15 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Furiosa: A Mad Max Saga»

«Furiosa: A Mad Max Saga» και «Ιστορίες Καλοσύνης» οι ταινίες της εβδομάδας, 30/5 έως 5/6 στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλλεται το «Furiosa: A Mad Max Saga». H Άνια Τέιλορ-Τζόι και ο Κρις Χέμσγουορθ πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Τζορτζ Μίλερ, την πολυαναμενόμενη επιστροφή στον θρυλικό δυστοπικό κόσμο που δημιούργησε πριν από πάνω από 30 χρόνια με τις καθοριστικές ταινίες Mad Max.

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλεται, το «Ιστορίες Καλοσύνης» η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου. Δείχνοντας – ίσως και επιδεικνύοντας – την ακατάβλητη αυτοπεποίθησή του, ο Γιώργος Λάνθιμος, αφήνει πίσω του τα γοτθικά μονοπάτια και την καλλιτεχνική φαντασμαγορία των «Poor Things» και «Ευνοούμενης», για να επαναφέρει και να επιβάλει το δικό του σινεμά, αυτό του «Κυνόδοντα», εμπλουτισμένου, βεβαίως, με τη διεθνή εμπειρία του.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Furiosa: A Mad Max Saga».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (31/5) από το LR.

Οι προβολές των «Furiosa: A Mad Max Saga» και «Kinds of Kindness» ξεκινούν από την Πέμπτη (30/5).

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.
 

«Furiosa: A Mad Max Saga»

Περίληψη
Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόσα απάγεται από την Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους. Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο. Ενώ οι δύο τύραννοι αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει, η Φουριόσα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Σκηνοθεσία: George Miller
Ηθοποιοί: Angus Sampson, Anya Taylor-Joy, Charlee Fraser, Tom Burke, Alyla Browne, Nathan Jones, Chris Hemsworth

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Kinds of Kindness»

Περίληψη
Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone και τους υποψήφιους για Όσκαρ Willem Dafoe και Jesse Plemons είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Σκηνοθεσία: Yorgos Lanthimos
Ηθοποιοί: Willem Dafoe, Emma Stone, Hong Chau, Joe Alwyn, Jesse Plemons, Mamoudou Athie, Hunter Schafer, Margaret Qualley

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Furiosa: A Mad Max Saga» στις 18:45 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Ιστορίες Καλοσύνης» στις 21:00

 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση