Επιτυχημένη η ημερίδα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για τα χρηματοδοτικά εργαλεία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 14:23 Επιτυχημένη η ημερίδα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για τα χρηματοδοτικά εργαλεία

Με την παρουσία πλήθους ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας & στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου Α΄, η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που παρουσιάζονται για τις επιχειρήσεις.

Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Founder & CEO της εταιρείας BSS, Ευστάθιος Λιακόπουλος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των χρηματοδοτικών εργαλείων που παρέχονται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, της Ελληνικής Αναπτυξιακής τράπεζας, του ΕΣΠΑ 2021 – 2027 καθώς και μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι επιχειρήσεις. Οι πόροι που μπορούν να αντληθούν από τις δράσεις ενίσχυσης, αποτελούν ουσιαστική ευκαιρία την οποία οι επιχειρήσεις καλούνται να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Τα ποσά που κινητοποιούνται είναι σημαντικά, ώστε με σωστή προετοιμασία & αξιοποίηση μπορούν να βοηθήσουν στον εκσυγχρονισμό και την μετεξέλιξη των επιχειρήσεων. Οι επενδύσεις πρέπει να στοχεύουν στην αύξηση της ποιότητας και της προστιθέμενης αξίας των παραγόμενων προϊόντων & υπηρεσιών, υποβοηθώντας την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ΠΜΕ & ΜΜΕ να είναι πιο ανταγωνιστικές στο σύγχρονο περιβάλλον.

Στο τέλος της ενημέρωσης ακολούθησε διάλογος με  ερωτήσεις από πλευράς των παρευρισκομένων και απαντήσεις από  τον εισηγητή της εκδήλωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση