Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή το βράδυ μπροστά στον Άγιο Αθανάσιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 08:04 Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή το βράδυ μπροστά στον Άγιο Αθανάσιο

Για τη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργανώνει ο Ιερός Ναός…

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν πέριξ του Ι.Ν Αγίου Αθανασίου Λαμίας την Κυριακή 9 Ιουνίου το βράδυ για την πραγματοποίηση της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης, «Το Χοροστάσι  της αγάπης», που διοργανώνει ο Ιερός Ναός για την λήξη των ενοριακών του δράσεων.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 20:30’, ωστόσο από τις 20:00’ και μέχρι τις 24:00’ από την Τροχαία Λαμίας έχουν προγραμματιστεί οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:΅

α) Απαγόρευση της στάθμευσης επί της οδού Παπασιοπούλου από την συμβολή της με την οδό Τήνου έως και την συμβολή της με την οδό Σίφνου, από 20:00 έως 24:00 της 09/06/2024 και

β) Απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος για το χρονικό διάστημα από 20:00 έως και 24:00 της 09/06/2024 επί της οδού Παπασιοπούλου από την συμβολή με την οδό Τήνου έως και την συμβολή της με την οδό Σίφνου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση