«Έφυγε» ο Λαμιώτης ασφαλιστής Χρήστος Πασπάλης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 10:20 «Έφυγε» ο Λαμιώτης ασφαλιστής Χρήστος Πασπάλης

Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Πασπάλη, που έχασε τον πατέρα του.

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Λαμίας και της Φθιώτιδας για το χαμό του πολύ γνωστού και αγαπητού ασφαλιστή Χρήστου Πασπάλη 

Ο Χρήστος Πασπάλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Υπηρέτησε για περισσότερα από 40 χρόνια το χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα και μια νέα γενιά στελεχών που ενέπνευσε να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ασφαλιστή, ανάμεσά τους και ο γιος του Δημήτρης, που εξελέγη και Πρόεδρος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος συνεχίζει επάξια το έργο του.

Η κηδεία του Χρήστου Πασπάλη θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 10/06/2024 στις 5:00'  το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων στον Καραβόμυλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση