Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ- A/K Μώλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 12:43 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ- A/K Μώλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, από αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 07:30 έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 19:30, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), από το 194,3ο χλμ. έως και το 190,6ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία  θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, στην ίδια κατεύθυνση, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου.

Οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλης σήμανσης για έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του πλησιέστερου προηγούμενου κόμβου, Α/Κ Μπράλου στο 203ο  χλμ.

Επιπλέον, από την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 07:30 έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 19:30, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδα και της Λ.Ε.Α, από το 188,2ο χλμ. έως και το 190,4ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.
Ταυτόχρονα, στην ίδια κατεύθυνση, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου.

Οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Μώλου, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλης σήμανσης για έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του πλησιέστερου προηγούμενου κόμβου, Ημικόμβο (Η/Κ) Σκάρφειας στο 185,5ο χλμ.

Σημειώνεται ότι, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι μακράς διάρκειας και θα έχουν ισχύ καθ’ όλο το 24ώρο.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση